Reikės:
- 5 raudonų saldžiųjų paprikų
- 50 g tarkuoto čederio sūrio
- 200 g kreminio sūrio
- žiupsnelio juodųjų pipirų
- žalumynų
- druskos (pagal skonį)
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Kol orkaitė kais, paruoškite paprikas: nuplaukite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklas ir membraną. Dubenyje sumaišykite tarkuotą čederio sūrį, kreminį sūrį, druską ir pipirus. Naudodami šaukštelį, užpildykite kiekvieną paprikos pusę paruoštu sūrio mišiniu, jo viršų apibarstykite mėgstamais žalumynais.
Tuomet sudėkite įdarytas paprikas ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 10–13 minučių, kol įdaras gerai įkais, o paprikos taps minkštos.
„Maximos“ nuotr.