Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Skrebučiai su morkų ir varškės užtepėle
Receptai

Skrebučiai su morkų ir varškės užtepėle

ATNAUJINTA:3 spalio, 2025Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Sandwiches with crab sticks, cheese and carrots on a plate on a blue background
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Porcijos: 4
Gaminimo laikas: 30 min.
Reikės: 4 didelių morkų, 2 šaukštų alyvuogių aliejaus, 125 g varškės, 1 citrinos, 1 šaukštelio
druskos, 1 šaukštelio pipirų, mėgstamos šviežios duonos.
Gaminame:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C.
  2. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite morkas, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.
  3. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, ant jos suberkite morkas. Kepkite 20–25
    minutes, kol suminkštės.
  4. Iškeptas morkas trintuvu sumaišykite su varške, citrinos sultimis, druska ir pipirais, kol
    gausite vientisą masę. Paskrudinkite duonos, tepkite ant jos morkų užtepėlę ir mėgaukitės!
    Skanu ir ant viršaus papjaustyti šviežių morkų, kurios suteiks traškumo. Skanaus!
FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisAntiena su šilauogėmis: gurmaniškas receptas už prieinamą kainą
Kitas straipsnis Menui skirtas savaitgalis: sostinėje prasideda „ArtVilnius’25“

Susiję straipsniai

Antiena su šilauogėmis: gurmaniškas receptas už prieinamą kainą

3 spalio, 2025

Sveikesni morkų ir obuolių keksiukai

1 spalio, 2025

Pikantiški morkų ir cukinijų blynai su petražolėmis

30 rugsėjo, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.