Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Vištienos filė receptai su egzotišku ingredientu
Receptai

Vištienos filė receptai su egzotišku ingredientu

Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Šviežia vištiena užima vieną lyderiaujančių vietų ant Lietuvos gyventojų stalo. Jos populiarumas nestebina: vieni ją vertina dėl patrauklios kainos, kiti – dėl gausos maistinių savybių, puikiai tinkančių subalansuotai mitybai.

Egzotika namų virtuvėje: kepti vištienos ir ananasų iešmeliai

Ananaso prireiks ir kitam patiekalui, kuris turi ne mažiau egzotiškų skonių: tai – lengvai paruošiami kepti vištienos ir ananasų iešmeliai. Ananasų išskiriamos sultys vištienai suteikia lengvumo ir minkštumo, tad patiekalas – puikus lengvos vakarienės pasirinkimas.

Patiekalui reikės:

4 viščiukų broilerių vidinės filė gabalėlių

0,5 ananaso

1 šaukšto alyvuogių aliejaus

1 šaukšto sojų padažo

1 šaukštelio medaus

Šlakelio citrinos sulčių

Pipirų, žiupsnelio česnako miltelių

Medinių iešmelių

Paruošimas:

Vištieną ir ananasus supjaustykite stambiais kubeliais.

Sumaišykite marinatą iš aliejaus, sojų padažo, medaus, citrinos sulčių ir prieskonių.

Sudėkite vištieną į marinatą ir laikykite šaldytuve bent 30 min.

Medinius iešmelius suvilgykite vandenyje: taip lengviau suversite mėsą.

Pakaitomis verkite ant medinių iešmelių vištienos ir ananasų gabalėlius.

Kepkite iešmelius orkaitėje 200 °C temperatūroje apie 20–25 min.

Iešmelius galite patiekti su virtais ryžiais, taip pat skanauti vienus.

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisMėgstami bananai
Kitas straipsnis Verslo taisyklės keičiasi: atsakingas DI naudojimas augina sėkmingą verslą

Susiję straipsniai

Neįprastai skanu ir nebrangu, o nustebins net ir gurmanus: V. Radzevičius kviečia paragauti ypatingų patiekalų iš kiaulių liežuvių

13 lapkričio, 2025

Mėgstami bananai

11 lapkričio, 2025

Avokadų traškučiai

11 lapkričio, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.