Pradinis / Receptai / Daržovių blyneliai

Daržovių blyneliai

Reikės:

150 g mažųjų saldžiųjų paprikų
400 g šaldytų daržovių mišinio (morkos, brokoliai, žiediniai kopūstai)
50 g svogūnų laiškų
½ puodelio norimų miltų
2 didelių kiaušinių
1 šaukštelio druskos
aliejaus kepti

Gaminimo eiga:

Leiskite šaldytoms daržovėms atšilti arba naudokite mikrobangų krosnelės atšildymo funkciją. Atšilusias susmulkinkite. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir paprikas.

Sudėkite visas daržoves į didelį dubenį. Suberkite miltus ir druską, įmuškite kiaušinius, viską gerai išmaišykite.

Didelėje keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitinkite aliejų ir kepkite jame blynelius, iškart paspausdami, kad būtų plokštesni. Kepkite maždaug po 3 minutes iš kiekvienos pusės arba kol blyneliai taps auksinės spalvos. Iškeptus blynelius perkelkite į popieriniu rankšluosčiu išklotą lėkštę ir trumpam palikite, kad susigertų riebalų perteklius.

Blynelius patiekite su česnakų ir žolelių padažu.

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rekomenduojami video:

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top