Pradinis / Receptai / Humusas su daržovių juostelėmis ir duoniukais

Humusas su daržovių juostelėmis ir duoniukais

Reikės: 

120 g  avinžirnių (jei skubate, galite naudoti 250 g konservuotų avinžirnių)
60 ml  sezamų pastos „Tahini“           
30 ml  alyvuogių aliejaus       
1 žaliosios citrinos
½ šaukštelio malto kumino   
1 česnako skiltelės
druskos pagal skonį
1 šaukštelio  saldžiosios paprikos
3 šaukštų vandens        

Patiekti reikės: 

100 g  vyšninių pomidorų       
4 duoniukų
2 agurkų
1 morkos
1 saliero stiebo
½ raudonos saldžiosios paprikos
bazilikų (ar kitų mėgstamų žalumynų) papuošti pagal skonį 

Gaminimo eiga:

Paruoškite humusą. Avinžirnius išmirkykite per naktį, virkite 20–30 min. ir sutrinkite. Į juos įdėkite likusias humuso sudedamąsias dalis ir viską sutrinkite iki vientisos masės. Juostelėmis supjaustykite salierus, agurkus, papriką. Juos su pomidoriukais gražiai sudėkite į priešpiečių dėžutę. 

„Rimi“ receptas

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rekomenduojami video:

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top