Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Kiaulienos troškinys su raugintais agurkais
Receptai

Kiaulienos troškinys su raugintais agurkais

Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Mėsos troškinys
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas
Mėsos troškinys

Reikės:

700 g kiaulienos šoninės su kuo daugiau raumenuko
2–3 morkų
2 raudonų paprikų
1 svogūno
1 poro
1 šaukštelio džiovintų raudonėlių
1 šaukšto pomidorų pastos
pagal skonį druskos, pipirų
1 didelio rauginto agurko
1,5 l daržovių sultinio
3 bulvių
200 g kopūsto

Gaminimo eiga:

Kiaulieną susmulkiname nelabai mažais gabaliukais ir apkepiname keptuvėje.

Kol mėsa kepa, ruošiame daržoves. Morką supjaustome riekelėmis, porą – žiedeliais, svogūną, bulves, agurką – kubeliais, o kopūstą – šiaudeliais.

Daržoves ir apkepintą mėsą dedame į puodą, dedame pomidorų pastą, beriame prieskonius, pilame sultinį, kad vos vos apsemtų, ir vis pamaišydami troškiname ant nedidelės ugnies apie 1 val.

Tiekiame užbėrę žalumynų.

http://samciouzrasai.blogspot.lt

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisVaida Genytė ir Zbignevas Levickis savo talentus sujungs projekte „Auksinės klasikos ir miuziklų dainos“
Kitas straipsnis Obuolių pyragas su moliūgais

Susiję straipsniai

Vynuogių tartaletė

2 rugsėjo, 2025

Desertas stiklinėje: tiramisu su šilauogėmis

5 rugpjūčio, 2025

Arbūzų ir fetos salotos

14 liepos, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.