Reikės:
700 g kiaulienos šoninės su kuo daugiau raumenuko
2–3 morkų
2 raudonų paprikų
1 svogūno
1 poro
1 šaukštelio džiovintų raudonėlių
1 šaukšto pomidorų pastos
pagal skonį druskos, pipirų
1 didelio rauginto agurko
1,5 l daržovių sultinio
3 bulvių
200 g kopūsto
Gaminimo eiga:
Kiaulieną susmulkiname nelabai mažais gabaliukais ir apkepiname keptuvėje.
Kol mėsa kepa, ruošiame daržoves. Morką supjaustome riekelėmis, porą – žiedeliais, svogūną, bulves, agurką – kubeliais, o kopūstą – šiaudeliais.
Daržoves ir apkepintą mėsą dedame į puodą, dedame pomidorų pastą, beriame prieskonius, pilame sultinį, kad vos vos apsemtų, ir vis pamaišydami troškiname ant nedidelės ugnies apie 1 val.
Tiekiame užbėrę žalumynų.