Pradinis / Receptai / Kokosinė bananų duona su sezamo sėklomis (be glitimo)

Kokosinė bananų duona su sezamo sėklomis (be glitimo)

Jums reikės:

4 gerai sunokusių bananų,
4 kiaušinių,
3–4 šaukštų agavų sirupo (arba medaus),
1/2 puodelio migdolų pieno (arba kitokių riešutų pieno),
1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių,
1 arbatinio šaukštelio kepimo sodos,
1 didelio puodelio kvinojų miltų (arba galite naudoti kokosų, migdolų, grikių ar rudųjų ryžių miltus),
3 didelių valgomųjų šaukštų kokoso drožlių,
2 didelių šaukštų sezamo sėklų,
žiupsnelio jūros druskos,
2 valgomųjų šaukštų nerafinuoto kokosų aliejaus (taip pat ištepti skardai).

Darbo eiga:

Įkaitiname orkaitę iki 150 °C temperatūros, po 10 minučių ją padidiname iki 175, paskui – iki 185 °C).

Ištepame kepimo formą kokosų aliejumi.

Sumaišome visus sausus ingredientus dubenyje: miltus, kepimo miltelius, kepimo sodą, kokoso drožles, sezamo sėklas, jūros druską.

Sutriname visus kitus ingredientus maisto smulkintuvu arba šakute ir sumaišome juos su sausais ingredientais.

Paruoštą tešlą supilame į kepimo formą ir kepame orkaitėje 35–40 minučių. Leidžiame duonelei atvėsti ir mėgaujamės jos skoniu!

P. S. Jei esate veganas, galite pakeisti tris kiaušinius trimis šaukštais ispaninio šalavijo (chia) sėklų ir devyniais šaukštais vandens. Palaikykite viską 15–20 minučių.

www.healthyhappened.com

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top