Reikės:
2 pakuočių tortilijų
300 g čederio sūrio
300 g aštraus pomidorų padažo
500 g viščiukų broilerių filė
150 g svogūnų
100 g pievagrybių
75 g morkų
2 saldžiųjų paprikų
šlakelio aliejaus
Gaminimo eiga:
Paruoškite kesadilijų įdarą. Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir trumpai apkepkite susmulkintus svogūnus kartu su tarkuotomis morkomis. Tada į tą pačią keptuvę dėkite nedideliais gabaliukais pjaustytą vištieną, šiaudeliais smulkintas saldžiąsias paprikas ir maišydami kepkite apie 15 min. Galiausiai į keptuvę suverskite pjaustytus pievagrybius, aštrų pomidorų padažą ir maišydami kepkite, kol grybai suminkštės.
Tortiliją sudrėkinkite suspausdami tarp šlapių delnų, kad nesulūžtų, ir ant viso blyno 1 cm storio sluoksniu berkite tarkuotą sūrį. Paskui pusę tortilijos ploto padenkite iškeptu įdaru ir atsargiai sulenkite. Prireiks 8 tortilijų.
Įkaitintas groteles arba rantytą keptuvę patepkite aliejumi, dėkite paruoštas kesadilijas ir leiskite dailiai apskrusti iš abiejų pusių.