Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Mėsainis su plėšoma kiauliena
Receptai

Mėsainis su plėšoma kiauliena

Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Asociatyvi nuotr.
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Reikės:

6 mėsainių bandelių
500 g iš anksto paruoštos plėšomos kiaulienos
pusės kopūsto
3 morkų
1 didelio prinokusio pomidoro
1 raudonojo svogūno
1 avokado
2 v. š. graikiško jogurto
1 a. š. Dižono garstyčių
½ a. š. medaus
1 v. š. obuolių sidro acto
alyvuogių aliejaus
druskos ir pipirų pagal skonį

Gaminimo eiga:

Pirma pasiruoškite kopūstų salotas. Mažame dubenyje sumaišykite graikišką jogurtą, obuolių actą, medų, Dižono garstyčias, viską pagardinkite druska ir pipirais. Atskirame didesniame dubenyje sumaišykite susmulkintus kopūstus ir morkas. Ant jų užpilkite ką tik paruoštą padažą. Gerai išmaišykite, kad daržovės kuo geriau pasidengtų padažu. Laikykite šaldytuve bent 30 minučių, kad skoniai susimaišytų.

Kiaulieną suplėšykite dviem šakutėmis ar kitais įrankiais, tada porą minučių pakepinkite keptuvėje nustatę vidutinę kaitrą. Galite įpilti šlakelį vandens arba sultinio, kad mėsa įgautų dar daugiau sultingumo.

Kol kiauliena kepa, mėsainių bandeles lengvai paskrudinkite orkaitėje keletą minučių, kad jos įgautų traškumo.

Ant bandelės apatinės pusės gausiai uždėkite pašildytos plėšytos kiaulienos. Ant viršaus sluoksniuokite pomidoro, raudonojo svogūno ir avokado griežinėlius ir uždėkite dosnų šaukštą paruoštų kopūstų salotų. Galiausiai uždėkite viršutinę bandelės pusę. Patiekite iš karto, kol mėsainiai dar šilti ir sultingi.

„Lidl“ receptas

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisPo svarstymo Seime pritarta naujam paramos teikimo būstą įsigyjančioms jaunoms šeimoms modeliui
Kitas straipsnis Kuo pasižymi „Bruder“ žaislai: aukštos kokybės ir realizmo sintezė

Susiję straipsniai

Itališkos salotos

10 birželio, 2025

Virtinukai su trešnėmis

4 birželio, 2025

Kalakutiena įdaryti pomidorai su kuskuso salotomis

30 gegužės, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.