Pradinis / Receptai / Netikras „Napoleono“ tortas

Netikras „Napoleono“ tortas

Reikės:

825 g (3 pakuočių) sluoksniuotos nesaldintos tešlos,
1,1 l pieno,
8 kiaušinių trynių,
¾ stiklinės cukraus,
¾ stiklinės miltų,
150 gramų sviesto,
kelių šaukštų rūgštesnės uogienės.

Gaminimas:

Iš sluoksniuotos tešlos iškepame 6 lakštus. Keptuvėje iki rusvos spalvos pakepiname miltus. Atvėsiname ir sumaišome su cukrumi ir kiaušiniais. Pieną užviriname, į jį nuolat maišydami plona srovele supilame kiaušinių ir miltų plakinį. Viską truputį pakaitiname, kol sutirštėja, tada įmaišome sviestą ir atšaldome kremą. Lakštus sutepame kremu ir uogomis, dedame nakčiai į šaldytuvą. Kitą dieną kraštus ir viršų puošiame riešutais, kokoso drožlėmis, kakava ar kt.

https://www.facebook.com/sokissupuodais/

 

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top