Pradinis / Receptai / Obuolių keksiukai

Obuolių keksiukai

Obuolių keksiukai. Pexels nuotr.

Reikės:

3 obuolių
240 g miltų
140 g cukraus
120 ml aliejaus
2 kiaušinių
2 šaukštelių kepimo miltelių
šiek tiek cinamono
šaukštelio vanilinio cukraus
žiupsnio druskos

Gaminimo eiga:

Obuolius nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir druską išplakite iki vientisos purios masės. Į ją supilkite aliejų, išsijokite miltus su kepimo milteliais, cinamonu ir viską gerai išmaišykite. Sudėkite obuolius ir dar kartą išmaišykite.

Tešlą paskirstykite į keksiukų formeles ir kepkite iki 250 °C įkaitintoje orkaitėje ne ilgiau nei 30 minučių arba kol keksiukai gražiai paruduos. Iškeptus keksiukus galima apibarstyti milteliniu cukrumi. Skanaukite kiek atvėsusius.

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rekomenduojami video:

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top