Pradinis / Receptai / Paštetu įdaryti kiaušiniai

Paštetu įdaryti kiaušiniai

Reikės:

8 didelių kiaušinių
½ šaukštelio druskos arba 1 šaukštelio acto
pašteto
apie 50 g grietinės arba majonezo
druskos ir juodųjų pipirų
saldžiosios paprikos miltelių
marinuotų agurkėlių
raudonos saldžiosios paprikos
alyvuogių arba šviežių prieskoninių žolelių (papuošti)

Gaminimo eiga:

Sudėkite kiaušinius į gilų puodą su šaltu vandeniu, įberkite druskos arba įpilkite acto. Tai apsaugos kiaušinius nuo suskilimo. Kai vanduo užvirs, nuimkite puodą nuo ugnies, uždenkite ir leiskite kiaušiniams pabūti karštame vandenyje 12–15 minučių (priklausomai nuo kiaušinių dydžio). Nuplaukite juos labai šaltu vandeniu ir leiskite visiškai atvėsti. 

Kai kiaušiniai atvės, juos nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalintus trynius sudėkite į atskirą dubenį. Į jį įdėkite pageidaujamą kiekį mėgstamo pašteto, grietinės arba majonezo (priklausomai nuo to, kokios konsistencijos įdaro norite), įberkite druskos bei pipirų. Ingredientus gerai išmaišykite ir paverskite vientisa mase naudodami šakutę ar maisto trintuvą. 

Perkelkite įdarą į konditerinį maišelį ir sušvirkškite į kiaušinius. Užbarstykite ant jų paprikos miltelių ir papuoškite marinuotomis daržovėmis, alyvuogėmis arba šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis. Kiaušinius laikykite šaldytuve, iki kol būsite pasiruošę juos patiekti ant stalo.

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rekomenduojami video:

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top