Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Ramenai
Receptai

Ramenai

Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Reikės:

greitai paruošiamų azijietiškų makaronų
gabalėlio cukinijos
½ morkos
mėgstamų grybų (pvz., kreivabūdžių arba valgomųjų dantenių)
1 kiaušinio
1 v. š. mėgstamo aliejaus
½ svogūno
1 aitriosios paprikos
1 česnako skiltelės
1 imbiero šaknies gabalėlio (2 cm)
1 a. š. sviesto
vištienos, kiaulienos arba jautienos
svogūnų laiškų arba kalendrų
sezamų sėklų aliejaus

Gaminimo eiga:

Puode įkaitinkite 1–2 šaukštus mėgstamo aliejaus ir porą minučių pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, aitriąją papriką, sutarkuotą česnako skiltelę bei gabaliuką imbiero šaknies. Tuomet suberkite prieskonius, kuriuos rasite makaronų pakuotėje, pakepinkite 30 sekundžių, užpilkite ant pakuotės nurodytu kiekiu vandens ir sudėkite makaronus.

Prieš pildami vandenį puode dar galite pakepinti pjaustytų grybų, plonomis juostelėmis supjaustytų morkų, cukinijų ar kitų pasirinktų daržovių. Taip pat į makaronus su sultiniu galite įmušti kiaušinį, uždengti ir pavirti 3 minutes. Gausite puikų garuose virtą kiaušinį su makaronais ir sultiniu. Jei ingredientų dar negana – įdėkite juostelėmis supjaustytos keptos jautienos, kiaulienos ar vištienos, pagardinkite šaukšteliu sviesto. Supilkite makaronus į indą, užberkite smulkintų svogūnų laiškų ar kalendrų. Taip pat galite įpilti šlakelį sezamų sėklų aliejaus.

Tinklaraščio „Running Vita“ autorės Vitos Marijos Murėnaitės ir „Maximos“ receptas

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisDvylikai visuomenės šviesulių paskirtos Vyriausybės kultūros ir meno premijos
Kitas straipsnis Jūsų automobilis gali važiuoti taupiau – tereikia pasirinkti tinkamas padangas!

Susiję straipsniai

Azijietiško stiliaus kiaulienos troškinys

7 gegužės, 2025

Bulvių salotos su lašiša

22 balandžio, 2025

Sūriu įdaryti kiaušiniai su lašiša

18 balandžio, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.