Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Saldžiarūgštės vištos blauzdelės
Receptai

Saldžiarūgštės vištos blauzdelės

Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Saldžiarūgštės ir šiek tiek aštrios vištos blauzdelės. Pagaminti neįtikėtinai paprasta.

Reikės:

4–5 vištos blauzdelių

Marinatui:

¼ puodelio sojų padažo
1 valg. š. rudojo cukraus
1 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 valg. š. aštraus padažo
1 valg. š. vaisinio čatnio (indiško padažo)

Padažui:

1 valg. š. sojų padažo
1 valg. š. kečupo
1 valg. š. vaisinio čatnio
1 valg. š. aitriųjų paprikų padažo
1 skiltelės išspausto česnako
1 valg. š. rudojo cukraus
1 valg. š. medaus
1 arb. š. kukurūzų krakmolo

Gaminimo eiga:

Vištos blauzdeles ištriname visų marinatui skirtų produktų mišiniu ir nakčiai pastatome į šaldytuvą.

Orkaitę įkaitiname iki 190 °C, į skardą sudėliojame marinuotą vištieną ir kepame maždaug 30 minučių, kol ims skrusti jos odelės.

Padažui skirtus produktus sumaišome viename dubenėlyje, ištraukiame iškepusią vištieną ir gausiai, tolygiai aptepame kiekvieną blauzdelę. Pašauname į karštą orkaitę dar 5–8 minutėms. Apibarstome žalumynais, o tada skanaujame su virtais ryžiais arba kitu pasirinktu garnyru.

http://g-blogas.lt

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisŽinią apie 2018 m. Lietuvos dainų šventę skleis plačiai po pasaulį
Kitas straipsnis Profesorė Irena Pekarskienė: „Ekonominio raštingumo ugdymą reikėtų pradėti darželyje“

Susiję straipsniai

Vynuogių tartaletė

2 rugsėjo, 2025

Desertas stiklinėje: tiramisu su šilauogėmis

5 rugpjūčio, 2025

Arbūzų ir fetos salotos

14 liepos, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.