Patiekalas paruošiamas labai greitai, o skonis išties puikus.
4 porcijos
Reikės:
- 2 saujų gražgarsčių lapelių
- 5 figų
- kelių vytinto kumpio „Posciutto“ griežinėlių
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
- 2 šaukštų balzaminio acto
- 1 šaukšto medaus
- saujos vyšninių pomidorų (geriau spalvotų)
- ¼ šaukštelio aitriųjų paprikų drožlių
- 150 g ožkų sūrio
Gaminimo eiga:
Į lėkštę dėliokite salotų lapelius, ketvirčiais pjaustytas figas, plėšytą kumpį, pjaustytus pomidorus, užtrupinkite ožkų sūrio.
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite aliejų, actą, medų ir aitriųjų paprikų drožles. Šiuo mišiniu apšlakstykite salotas.