Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Šokoladiniai keksiukai su maskarponės kremu
Receptai

Šokoladiniai keksiukai su maskarponės kremu

Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Drėgni, nuostabaus skonio, o kas mėgsta maskarponę, tai sutirps iš malonumo valgydami.

Reikės:

1 stiklinės miltų
1 stiklinės cukraus
1 stiklinės pieno
2 kiaušinių
pusės stiklinės kokybiškos kakavos
1½ šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos

Kremui:

250 g maskarponės sūrio
250 g 35 proc. riebumo grietinėlės
3 šaukštų cukraus
1 šaukšto citrinų sulčių

Gaminimo eiga:

Išplakame kiaušinius su druska, kol tūris padidėja ir masė tampa tiršta.

Į kiaušinių masę beriame visus sausus produktus ir pilame pieną, plakame plaktuvu, kol viskas gražiai susijungia. Tešla skystoka.

Pilame tešlos į keksiukų formeles truputį daugiau nė iki pusės.

Kepame 180 °C temp. apie 20–25 min. arba kol iškepa. Atvėsiname.

Kremui grietinėlę išplakame su cukrumi ir citrinų sultimis.  Atsargiai įmaišome maskarponės sūrį.

Keksiukus puošiame su konditeriniu švirkštu. Ant viršaus užberiame kakavos.

http://samciouzrasai.blogspot.lt

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisPadaugėjo suklastotų el. laiškų, kuriais siekiama išvilioti banko sąskaitų informaciją
Kitas straipsnis Pikantiškas braškių džemas

Susiję straipsniai

Vynuogių tartaletė

2 rugsėjo, 2025

Desertas stiklinėje: tiramisu su šilauogėmis

5 rugpjūčio, 2025

Arbūzų ir fetos salotos

14 liepos, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.