Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Azijietiško stiliaus kiaulienos troškinys
Receptai

Azijietiško stiliaus kiaulienos troškinys

ATNAUJINTA:7 gegužės, 2025Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Asociatyvi nuotr.
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Reikės:

500 g kiaulienos kumpio
2 šaukštų sezamų sėklų
2 raudonųjų svogūnų
ryšulėlio šviežių svogūnų laiškų
3 česnako skiltelių
3 šaukštų aliejaus
1 morkos
2 šaukštų krakmolo
1 raudonos saldžiosios paprikos
1 šaukšto sojų padažo
2 šaukštelių pomidorų pastos
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
paprikos miltelių pagal skonį
kario miltelių pagal skonį
imbiero miltelių pagal skonį

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustykite juostelėmis, pabarstykite krakmolu ir kepkite puode, kol apskrus.

Morką, papriką supjaustykite juostelėmis, svogūną – pusžiedžiais.

Sojų padažą sumaišykite su pomidorų pasta, įdėkite druskos, pipirų, paprikos, imbiero ir kario miltelių. Supilkite į mėsą ir įpilkite 0,5 litro vandens arba sultinio. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių.

Kai mėsa suminkštės, keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite smulkintą česnaką ir daržoves, kol jos lengvai paruduos, ir sudėkite prie kiaulienos.

Viską kartu patroškinkite apie 5 minutes. Patiekite troškinį su ryžiais, apibarstytą sezamų sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais.

„Iki“ receptas

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisAistei Smilgevičiūtei ir Rokui Radzevičiui bus įteikta A. Ramanausko-Vanago premija
Kitas straipsnis Mobiliojo telefono naršyklė gerai jus pažįsta: kuri renka daugiausia privačių duomenų?

Susiję straipsniai

Bulvių salotos su lašiša

22 balandžio, 2025

Sūriu įdaryti kiaušiniai su lašiša

18 balandžio, 2025

Šakočio „Tinginys“

9 balandžio, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.