Pradinis / Receptai / Braškių desertas

Braškių desertas

Braškių desertas
Braškių desertas

6 asmenims

Reikės:

300 g braškių

250 g maskarponės sūrio

1 šaukšto cukraus

2 šaukštų pieno

½ šaukštelio vanilės ekstrakto

180 g sausainių

Gaminimo eiga:

Braškes nuplaukite ir nusausinkite. Maskarponės sūrį šluotele išplakite su pienu, cukrumi ir vanilės ekstraktu iki vientisos masės. Sausainius virtuviniu kombainu susmulkinkite iki smulkių trupinių. Braškes merkite į maskarponę, tuomet pavoliokite sausainių trupiniuose.

http://samciouzrasai.blogspot.com

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top