Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Bulvių pica
Receptai

Bulvių pica

ATNAUJINTA:25 vasario, 2016Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Reikės:

5 vidutinio dydžio bulvių,
1 kiaušinio,
2 šaukštų miltų,
druskos, pipirų pagal skonį,
4 plonai supjaustytų šaltai rūkytos šoninės riekelių,
50 g tarkuoto fermentinio sūrio,
kelių vyšninių pomidorų.

Gaminimas:

Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka. Rankomis gerai nuspaudžiame skystį. Įmušame kiaušinį, beriame miltų, druskos, pipirų ir viską išmaišome. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir iš masės formuojame didelį blyną (naudojau nedidelę keptuvę, kad būtų patogu apversti). Apkepiname iš abiejų pusių.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir dedame blyną.
Plonai pjaustytą šoninę apskrudiname sausoje keptuvėje. Sudedame ant servetėlės, kad riebalai susigertų.
Pomidorus perpjauname per pusę.
Šoninę, pomidorus, sūrį sudedame ant blyno ir kišame į orkaitę, įkaitintą iki 200 °C. Kepame maždaug 10−15 min., kol sūris išsilydo.
Skanu su kefyru, galima pakepinti ir ant viršaus uždėti grybų.

https://www.facebook.com/sokissupuodais/?fref=ts

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisMezgimo nauda sveikatai
Kitas straipsnis Regioninė liaudiškos muzikos kapelų šventė „Mutieja rats“ Paįstryje

Susiję straipsniai

Itališkos salotos

10 birželio, 2025

Virtinukai su trešnėmis

4 birželio, 2025

Kalakutiena įdaryti pomidorai su kuskuso salotomis

30 gegužės, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.