Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Bulvių salotos su lašiša
Receptai

Bulvių salotos su lašiša

ATNAUJINTA:22 balandžio, 2025Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Asociatyvi nuotr.
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Reikės:

1 kg šviežių bulvių
200 g karštai rūkytos lašišos
4 virtų kiaušinių
1 v. š. kaparėlių
1 v. š. smulkinto laiškinio česnako
1 citrinos sulčių
⅓ puodelio alyvuogių aliejaus
2 v. š. garstyčių
1 česnako
50 g mėgstamų salotų lapų
druskos ir pipirų (pagal skonį)

Gaminimo eiga:

Iš alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, garstyčių, traiškyto česnako ir prieskonių paruoškite padažą. Bulves nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Sudėkite bulves į kepimo indą, aptepkite jas dalimi padažo ir kepkite 20 minučių. Jei reikia, aptepkite bulves didesniu kiekiu padažo ir kepkite dar 20 minučių. Išimkite bulves iš orkaitės ir kiekvieną bulvę lengvai suspauskite šakute.

Lėkštėje išdėliokite salotas, bulves, karštai rūkytą lašišą. Kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustytus sudėkite į lėkštę. Ant viršaus užberkite laiškinių česnakų ir kaparėlių, užpilkite likusį padažą. Pagardinkite druska ir pipirais.

„Maximos receptas“

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisAdvokatė Gintarė Girdzijauskienė. Kaip nepapulti į fiktyvių pardavėjų pinkles perkant pirmąjį būstą?
Kitas straipsnis Kodėl kartojame tėvų klaidas, nors pažadame sau būti kitokie?

Susiję straipsniai

Azijietiško stiliaus kiaulienos troškinys

7 gegužės, 2025

Sūriu įdaryti kiaušiniai su lašiša

18 balandžio, 2025

Šakočio „Tinginys“

9 balandžio, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.