Reikės:
4 šaukštų sviesto
½ svogūno
2 kukurūzų burbuolių arba nedidelės skardinės konservuotų kukurūzų
2 vidutinio dydžio cukinijų
200 g grybų arba pievagrybių
1 šaukštelio smulkintų bazilikų
1 šaukštelio džiovintų raudonėlių
žiupsnelio druskos
100 g fermentinio sūrio
4 kiaušinių
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite smulkintus svogūnus, griežinėliais pjaustytas cukinijas ir pievagrybius. Kai daržovės suminkštės, dėkite kukurūzus ir kepinkite dar 5–10 min.
Berkite raudonėlius, bazilikus, druską, išmaišykite. Daržoves sudėkite į gilesnį dubenį.
Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su plaktais kiaušiniais. Kiaušinių plakinį supilkite į kepintų daržovių mišinį ir gerai išmaišykite.
Supilkite masę į kepimo indą ir kepkite orkaitėje apie 25 min., kol iškeps.