Reikės:
4 rūkytų vištų sparnelių
1,5 l vandens
200 g kopūsto
2 morkų
2 bulvių
100 g šaldytų žirnelių
druskos ir pipirų
pagal poreikį žalumynų
Gaminimo eiga:
Į puodą supilti vandenį, pasūdyti, suberti žirnius, bulves, smulkintas kubeliais, ir pjaustytas morkas. Užvirti ir virti, kol daržovės suminkštės.
Vištienos sparnelius perpjauti per pusę ir dėti į suminkštėjusias daržoves, uždengti dangčiu ir toliau virti.
Į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus, suberti smulkintą kopūstą ir maišant šiek tiek pakepti.
Galiausiai pakepintą kopūstą sukrėsti į sriubą. Paragauti ir, jei reikia, įberti druskos ar pipirų.
http://samciouzrasai.blogspot.lt