Pradinis / Receptai / Karšti sumuštiniai su karamelizuotais svogūnais

Karšti sumuštiniai su karamelizuotais svogūnais

Vos dirstelėjus gali pasirodyti, kad tai dar vieni eiliniai karšti sumuštiniai. Tačiau neapsigaukite, nes puikų skonį jiems suteikia karamelizuoti svogūnai.

8 sumuštiniams:

16 kvadratinių batono riekelių
8 pjaustyto sūrio riekelių
8 kumpio riekelių
sviesto (aptepti)

Karamelizuotiems svogūnams:

4 didelių svogūnų
2 valg. š. aliejaus
4 valg. š. rudojo cukraus
4 valg. š. raudonojo vyno acto
druskos, maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite griežinėliais pjaustytus svogūnus. Kepkite ant vidutinės ugnies tol, kol svogūnai suminkštės ir apkeps. Tuomet suberkite cukrų, supilkite actą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir maišydami dar kepkite, kol skystis nugaruos.

Imkite 8 batono riekeles, iš abiejų pusių aptepkite minkštu sviestu ir sudėkite į kepimo skardą. Ant kiekvienos uždėkite keptų karamelizuotų svogūnų, sūrio riekelę ir kumpio riekelę. Tada ant viršaus vėl uždėkite iš abiejų pusių sviestu apteptas batono riekeles.

Sumuštinius apskrudinti galite arba sausoje keptuvėje, arba orkaitėje, įkaitintoje iki 220 °C, įjungę grilio režimą (nepamirškite sumuštinių apversti, kai apskrus iš vienos pusės).

http://oditele.blogspot.com

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top