Pradinis / Receptai / Kavoje marinuota vištiena

Kavoje marinuota vištiena

Jums reikės:

2 valg. šaukštų citrinų sulčių
3 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio grūstų pipirų
100 ml stiprios kavos
500 g viščiukų mažosios filė
2 vnt. česnako skiltelių
2 valg. šaukštų susmulkintų petražolių
3 valg. šaukštų cukranendrių cukraus

Darbo eiga:

Supjaustyti vištieną nedideliais gabalėliais.

Sumaišyti alyvuogių aliejų, smulkintas česnako skilteles, petražolių lapus, kavą, cukranendrių cukrų ir citrinos sultis.

Užpilti marinatą ant vištienos, pamaišyti ir laikyti šaldytuve ne trumpiau nei 5 valandas arba per naktį.

Nusausinti vištienos gabaliukus popierinėmis servetėlėmis. Dėti vištienos gabaliukus į įkaitintą aliejų ir kepti, kol pagels.

Pabarstyti druska ir pipirais.

Skanaus!

Receptą konkursui atsiuntė Jūratė

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top