Šie keksiukai be galo minkšti ir skanūs, tad vienu tikrai neapsiribosite.
Kremas darytas su maskarponės sūriu ir milteliniu cukrumi, maistiniais dažais ir citrinų sultimis. Galite daryti, kokį mėgstate, ar išvis be jo.
Reikės:
2 kiaušinių
pusės stiklinės smulkaus cukraus
100 g margarino arba sviesto (minkšto)
pusės stiklinės šokolado lašelių
nepilnos stiklinės miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
Gaminimo eiga:
Į dubenį supilkite lydytą margariną, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir kepimo miltelius. Viską išplakite iki vientisos masės. Įmaišykite šokolado lašelius.
Orkaitę įkaitinkite iki 190 °C temp.
Keksiukų tešlą supilkite į keksiukų formeles ir kepkite apie 20 min. (arba kol gražiai pakils ir iškeps).
Atvėsinkite ant grotelių.
Iš šio produktų kiekio buvo pagaminti 8 keksiukai.