Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Kibinai su varške ir saulėje džiovintais pomidorais
Receptai

Kibinai su varške ir saulėje džiovintais pomidorais

ATNAUJINTA:2 rugsėjo, 2019Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Niekada nevalgėte kibinų su varške ir džiovintais pomidorais? Išbandykite. Labai skanu.

Tešlai:

  • 250 g sviesto
  • 500 g miltų
  • 100 ml grietinės
  • 2 kiaušinių + 1 aptepti viršui

Įdarui:

  • 4 saulėje džiovintų pomidorų
  • 1 šaukšto grietinės
  • 400 g varškės
  • 2 bazilikų lapelių
  • žiupsnelio druskos

Gaminimo eiga:

Miltus sumaišykite su druska ir suberkite į dubenį. Sutarkuokite šaltą sviestą ir sumaišykite su miltais. Sudėkite grietinę, kiaušinius ir suminkykite tešlą. Padėkite valandai į šaldytuvą.

Bazilikus ir džiovintus pomidorus susmulkinkite. Pertrinkite varškę. Į varškę sudėkite smulkintus bazilikus, pomidorus, grietinę ir įberkite druskos. Išmaišykite.

Iš tešlos iškočiokite nedidelius, plonus blynelius. Į tešlos centrą dėkite po šaukštelį įdaro ir suformuokite kibinus.

Suformuotus kibinus dėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir patepkite išplaktu kiaušiniu.

Kepkite 25 min. 175 °C temperatūros orkaitėje.

http://samciouzrasai.blogspot.com

 

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisBaltijos kelio 30-metį JAV lietuviai paminėjo estafečių varžybose Oregone
Kitas straipsnis Seksualūs „plius dydžio“ apatiniai – būdas atskleisti save

Susiję straipsniai

Vištiena su grietinėlės padažu ir makaronais

13 gegužės, 2025

Azijietiško stiliaus kiaulienos troškinys

7 gegužės, 2025

Bulvių salotos su lašiša

22 balandžio, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.