Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Linco pyragas
Receptai

Linco pyragas

Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

Pyragas trapus, minkštas ir labai skanus.

Reikės:

  • 250 g miltų
  • 250 g cukraus
  • 250 g maltų migdolų
  • 250 g sviesto
  • 2 kiaušinių
  • 250 g vyšnių uogienės
  • 2 šaukštų vyšnių likerio
  • sviesto formai patepti

Gaminimo eiga:

Iš miltų, cukraus, migdolų ir vieno kiaušinio užminkykite tešlą. Suformuokite didelį tešlos gumulą ir suvyniokite į maistinę plėvelę. Dėkite į šaldytuvą atšalti.

Sviestu ištepkite kepimo indą (28 cm skersmens).

Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C. Iš ⅔ tešlos tarp dviejų folijos lakštų iškočiokite apskritą pagrindą (didesnį nei kepimo indas). Išklokite juo kepimo indą, suformuodami ir sieneles.

Vyšnių uogienę sumaišykite su vyšnių likeriu ir paskleiskite ant tešlos pagrindo. Iš likusios tešlos padarykite juosteles ir sudėliokite ant pyrago viršaus groteles.

Išplakite likusį kiaušinį ir juo aptepkite pyrago viršų. Pyragą kepkite apie 45 min. Atvėsinkite.

Rekomenduojama atvėsusį pyragą suvynioti į foliją ir palikti 24 val., kad išmirktų.

http://samciouzrasai.blogspot.com/

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisLietuvės Austrijoje organizuojamas festivalis tiesia tiltus tarp pasaulio menininkų
Kitas straipsnis Lietuvos ir Vokietijos prezidentų žmonos aptarė projektus, kuriais gali būti mažinama socialinė atskirtis

Susiję straipsniai

Itališkos salotos

10 birželio, 2025

Virtinukai su trešnėmis

4 birželio, 2025

Kalakutiena įdaryti pomidorai su kuskuso salotomis

30 gegužės, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.