Pradinis / Receptai / „Raffaello“ tortas

„Raffaello“ tortas

Jums reikės:

Biskvitams:

6 kiaušinių,
1 stiklinės cukraus,
2 v. š. vandens,
1 a. š. kepimo miltelių,
370 ml miltų.

Kremui:

450 g plakamosios grietinėlės,
2 pakelių grietinėlės standiklio,
70 g kokoso drožlių,
50 g migdolų drožlių,
1 skardinės saldinto sutirštinto pieno (386 g),
180 g sviesto.

Biskvitams sulaistyti:

5 v. š. romo,
250 ml vandens,
2 a. š. cukraus.

Darbo eiga:

Pirmiausia išsikepsime biskvitus. Į standžiai išplaktus kiaušinių baltymus beriame cukrų. Dedame po vieną trynį, vis paplakdami. Sudėję visus trynius, suberiame išsijotus miltus su kepimo milteliais, supilame vandenį ir palengva viską išmaišome. Kepame iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 35–40 minučių.

Gaminame kremą. Grietinėlę šiek tiek paplakame, suberiame grietinėlės standiklį ir išplakame iki standumo. Kambario temperatūros sviestą išsukame su saldintu sutirštintu pienu, beriame kokoso ir migdolų drožles. Abu kremus dedame į šaldytuvą ir palaikome 30 minučių. Tada juos gerai sumaišome.

Biskvitą dalijame į tris dalis, kiekvieną sulaistome pasiruoštu sirupu, tepame po 1/3 kremo. Surinktą tortą puošiame pagal savo fantaziją ir dedame į šaldytuvą parai.

Skanaus!

http://vanilinevirtuve.blogspot.com

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top