Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Šokoladiniai cukinijų keksiukai su avokadų kremu
Receptai

Šokoladiniai cukinijų keksiukai su avokadų kremu

ATNAUJINTA:30 liepos, 2020Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

12 keksiukų

Tešlai reikės:

  • 450 g miltų
  • 3 šaukštų kokybiškos kakavos
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • žiupsnelio druskos
  • 250 g cukraus
  • 1 kiaušinio
  • 100 ml aliejaus
  • 2 šaukštų ištirpinto sviesto
  • 2 šaukštelių vanilinio cukraus
  • 150 ml pieno
  • 1 nedidelės cukinijos

Kremui reikės:

  • 3 avokadų
  • 4 šaukštų kakavos
  • 100 g miltelinio cukraus
  • 1 šaukštelio vanilinio cukraus

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Pasiruoškite 12 keksiukų formelių.

Dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, kepimo miltelius, druską. Kitame dubenyje išplakite kiaušinį su cukrumi iki baltumo. Supilkite aliejų ir ištirpintą sviestą. Vėl gerai išplakite. Suberkite vanilinį cukrų ir išmaišykite. Suberkite pusę sausų ingredientų mišinio ir supilkite pieną, gerai išmaišykite, kad visi produktai susijungtų. Tuomet suberkite likusį sausą mišinį ir vėl viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Suberkite tarkuotą cukiniją ir vėl gerai išmaišykite.

Šaukštu dėkite masę į keksiukų formeles (pripildykite ¾ tūrio) ir kepkite orkaitėje 18–20 min., kol keksiukai iškeps.

Kremui skirtus produktus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės.

Kai keksiukai atvės, uždėkite kremo kepurėles ant jų viršaus.

http://samciouzrasai.blogspot.com

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisPokyčiai Tauragėje – nuo rugpjūčio rajono gyventojai viešuoju transportu naudosis nemokamai
Kitas straipsnis Meilės savam kraštui įkvėpta lininių suknelių kolekcija „Pasaulio medis – ženklų galia“

Susiję straipsniai

Itališkos salotos

10 birželio, 2025

Virtinukai su trešnėmis

4 birželio, 2025

Kalakutiena įdaryti pomidorai su kuskuso salotomis

30 gegužės, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.