Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Šokoladiniai pyragaičiai
Receptai

Šokoladiniai pyragaičiai

ATNAUJINTA:19 gruodžio, 2019Komentarų: 01 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

8 pyragaičiai

Reikės:

  • 300 g juodojo šokolado
  • 200 g sviesto
  • 2 šaukštų medaus
  • 2 šaukštų cukraus
  • 4 kiaušinių
  • 3 šaukštų miltų
  • 2 šaukštų kakavos
  • 8 braškių
  • 250 g maskarponės sūrio
  • 2 šaukštų miltelinio cukraus
  • šlakelio citrinų sulčių

Gaminimo eiga:

Šokoladą kartu su sviestu ištirpinkite garų vonelėje. Suberkite kakavą ir gerai išmaišykite.

Sudėkite medų, cukrų ir vėl gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Sudėkite kiaušinius, miltus ir dar kartą gerai išmaišykite.

Stačiakampę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, supilkite šokoladinę masę ir kepkite iki 190 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20–25 min., kol kepinys iškeps.

Atvėsinkite. Supjaustykite lygiais kvadratiniais gabalėliais.

Maskarponę ištrinkite su milteliniu cukrumi ir citrinų sultimis. Dėkite masę į konditerinį švirkštą.

Ant pusės kvadratinių pyragėlių išspauskite kremo, o likusius uždėkite ant viršaus. Užspauskite ant viršaus kremo ir uždėkite braškę.

http://samciouzrasai.blogspot.com

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisSaldžioms švenčių akimirkoms
Kitas straipsnis „Kauno sporto apdovanojimuose 2019“ triumfavo lengvaatletis ir karatistė

Susiję straipsniai

Vynuogių tartaletė

2 rugsėjo, 2025

Desertas stiklinėje: tiramisu su šilauogėmis

5 rugpjūčio, 2025

Arbūzų ir fetos salotos

14 liepos, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.