Reikės:
- 200 g kietagrūdžių spagečių
- 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
- 1 smulkintos česnako skiltelės
- ½ puodelio saulėje džiovintų pomidorų
- ½ citrinos sulčių
- 285 g konservuoto tuno savo sultyse
- druskos, pipirų, šviežių petražolių lapelių
Gaminimo eiga:
Pakaitinkite aliejų ant vidutinio kaitrumo ugnies, sudėkite česnaką ir kepkite apie 30 sekundžių. Suberkite pusiau perpjautus džiovintus pomidorus, supilkite citrinos sultis ir kepkite 1–2 minutes. Sudėkite nusunktą tuną, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Įdėkite pagal instrukciją išvirtus kietagrūdžius spagečius ir dar 1 minutę viską kepkite. Patiekite pabarstę petražolių lapeliais.
Skirmantės Vardauskaitės nuotrauka ir receptas