Jums reikės:
1 kiaušinio
Trupučio druskos
Pusės stiklinės kefyro
Stiklinės miltų (jei norime tirštesnės tešlos, miltų dedame daugiau)
Darbo eiga:
Viską gerai išmaišome. Tešla turi būti skystoka (kaip blynų).
Krabų lazdeles supjaustome kubeliais.
Skardą, skirtą kepti spurgoms (gali būti ir keksiukams skirta skarda), patepame aliejumi. Į formą pilame tešlą, tada dedame sluoksnį krabų lazdelių kubelių ir užpilame tešla.
Šauname į iki 180 °C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepame 20–30 min. Kepimo formelių neužpildykite iki pat viršaus, nes kepdamos spurgos iškyla.
Greitai pagaminama gardi vakarienė. Skanaus!
Receptą konkursui atsiuntė Eglė Pranckevičiūtė