Reikės:
6 tortilijų (25 cm skersmens)
300 g kubeliais pjaustytos keptos vištienos
1 svogūno
1 raudonos saldžiosios paprikos
3 v. š. pomidorų padažo
druskos, maltų juodųjų pipirų
žiupsnelio maltos džiovintos aitriosios paprikos
250 g tarkuoto fermentinio sūrio
Gaminimo eiga:
Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Kai svogūnas šiek tiek suminkštės, sudėkite smulkiais šiaudeliais supjaustytą papriką ir kepkite, kol ji suminkštės. Galiausiai dėkite keptą vištieną, pomidorų padažą, pagardinkite druska, pipirais, aitriąja paprika, gerai išmaišykite ir trumpai pakepinkite. Įdarą atidėkite į šoną, kad jis šiek tiek pravėstų.
Ant kiekvienos tortilijos dėkite paruošto įdaro, užberkite šiek tiek sūrio, suvyniokite ir dėkite į kepimo skardą. Ant viršaus užberkite likusį sūrį. Kepkite iki 190 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15–20 minučių, kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus.