Pradinis / Receptai / Trinta daržovių sriuba

Trinta daržovių sriuba

Reikės:

2 stiklinių šaldytų ar šviežių žirnelių,
1 svogūno,
1 skiltelės česnako,
1 valg. š. alyvuogių aliejaus,
1 arb. š. saldžiosios paprikos miltelių,
½ didelės geltonosios paprikos,
1 vid. dydžio morkos,
3 nedidelių bulvių,
1 l daržovių sultinio,
1 mažo indelio (apie 200 g) konservuotų kukurūzų,
juodųjų pipirų,
druskos.

Gaminimo eiga:

Bulves ir morką nulupkite, jas supjaustykite kubeliais. Papriką taip pat supjaustykite kubeliais. Svogūną ir česnaką supjaustykite smulkiai.

Puode įkaitinkite aliejų, jame apie 5 min. pakepinkite svogūną, česnaką ir paprikos miltelius. Sudėkite morkas, papriką, žirnelius ir bulves ir viską dar pakepinkite apie 10 min. Įberkite druskos, pipirų. Supilkite sultinį ir virkite apie 30 min.

Išvirusią sriubą ir konservuotus kukurūzus supilkite į maisto smulkintuvą ir gerai susmulkinkite. Dar kartą supilkite į puodą ir užvirinkite. Patiekite pagardintą šaukštu lieso natūralaus jogurto ir šviežiomis petražolėmis. Skanaus!

www.isbandytireceptai.com

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top