Close Menu
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Facebook Instagram
Facebook Instagram
Žurnalas Lietuvė
  • Pradinis
  • Naujienos
    • Emigrantai – Lietuvos dalis
    • Ne didmiesčių gyvenimas
    • Aktyvios bendruomenės – Lietuvos stiprybė
    • Lietuvos jaunimas
    • Kultūra
    • Baltiški papročiai šiuolaikiniame pasaulyje
    • Mokslas ir švietimas
    • Karjera
    • Aktualijos
    • Teisė
  • Žmonės
  • Lietuviai svetur
  • Nuomonė
  • Laisvalaikis
    • Kūrybos podiumas
    • Kelionės
    • Kūrybos kampelis
    • Grožis ir mada
    • Kinas, muzika, TV
    • Renginiai, pramogos
    • Knygos
    • Sportas
    • Lietuvos kampeliai
    • Patarimai
  • Namai
    • Šeima ir sveikata
    • Laikas Sau
    • Mūsų augintiniai
    • Augalų pasaulis
    • Receptai
    • Interjeras
Žurnalas
Žurnalas Lietuvė
Žurnalas
Šiuo metu esate:Pradžia»Receptai»Vištienos apkepas su pupelėmis ir kukurūzais
Receptai

Vištienos apkepas su pupelėmis ir kukurūzais

ATNAUJINTA:4 vasario, 2019Komentarų: 02 Min Skaityti
Facebook Twitter Pinterest Telegram LinkedIn Tumblr El. paštas Reddit
Dalintis
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp El. paštas

4 porcijoms reikės:

  •     450 g vištų krūtinėlės
  •     1 raudonos saldžiosios paprikos
  •     ½ a. š. maltos saldžiosios paprikos
  •     ½ a. š. maltos rūkytos saldžiosios paprikos
  •     ½ a. š. malto kumino
  •     65 g konservuotų juodųjų pupelių
  •     140 g konservuotų kukurūzų
  •     žiupsnelio pjaustytų marinuotų aitriųjų paprikų
  •     8–10 vyšninių pomidorų
  •     120 g tarkuoto fermentinio sūrio
  •     125 g karštai rūkytos kiaulienos šoninės
  •     druskos, maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:

Vištienos krūtinėlę ir saldžiąją papriką supjaustykite stambesniais kubeliais. Suberkite maltą papriką, kuminą, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite vištieną su paprika. Kepkite ant stipresnės ugnies apie 8 min., kol vištienos gabalėliai iškeps.

Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite iškeptą vištieną, suberkite juodąsias pupeles, kukurūzus, aitriąją papriką, į keturias dalis perpjautus vyšninius pomidorus, užberkite fermentinio sūrio ir kepkite 230 °C orkaitėje, kol sūris išsilydys ir apskrus.

Kiaulienos šoninę supjaustykite šiaudeliais, apskrudinkite sausoje keptuvėje ir perdėkite ant popierinio virtuvinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Ant iškepusio apkepo užberkite šoninę ir iš karto patiekite.

http://oditele.blogspot.com

FacebookTweetPin
Dalintis. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Reddit WhatsApp Telegram El. paštas
Ankstesnis straipsnisSocialiniam tinklui „Facebook“ – 15 metų: 15 įdomių faktų, kurių nežinojote
Kitas straipsnis Žemaitijos metų startas Telšių lopšelio-darželio „Berželis“ bendruomenėje

Susiję straipsniai

Azijietiško stiliaus kiaulienos troškinys

7 gegužės, 2025

Bulvių salotos su lašiša

22 balandžio, 2025

Sūriu įdaryti kiaušiniai su lašiša

18 balandžio, 2025
Palikite komentarą Cancel Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

El. paštas

inekta@gmail.com

© 2025 Žurnalas Lietuvė. Prižiūrima Cyber-Network.eu
  • Apie mus
  • Reklama
  • Kontaktai

Įveskite aukščiau ir paspauskite Enter, kad ieškotumėte. Norėdami atšaukti, paspauskite Esc.