Pradinis / Receptai / Vištienos kepsneliai su voveraitėmis

Vištienos kepsneliai su voveraitėmis

Reikės:

0,5 kg šviežių voveraičių
400 g mažųjų (vidinių) vištos filė
1 nedidelio svogūno
2 česnako skiltelių
3–4 šaukštų grietinės
4–5 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio
druskos, pipirų
krapų
1 kiaušinio
sojų padažo
maltų džiūvėsėlių
aliejaus kepti

Gaminimas:

Vištos gabalėlius apipilti sojų padažu ir kuriam laikui palikti. Grybukus nuplauti ir nuvalyti.

Svogūną ir česnaką nulupti, sukapoti ir pakepinti aliejuje, kol suminkštės. Ten pat suversti grybukus ir patroškinti, bet ne ilgiau kaip dešimt minučių, antraip grybai taps guminiai. Paskaninti druska ir pipirais, įdėti kelis šaukštus grietinės. Šiek tiek pakaitinti ir suberti tarkuotą sūrį. Dar truputį pakaitinti, kol lengvai sutirštės, ir suberti smulkintus krapus.

Marinuotos paukštienos gabalėlius pavolioti plaktame kiaušinyje, tada maltuose džiūvėsėliuose ir apkepti iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros. Kepti labai neilgai, po maždaug 2 minutes iš visų pusių.

Taip paruoštą vištieną užpilti voveraičių padažu ir patiekti su virtomis bulvėmis.

http://ausrra.blogspot.lt

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top