4 porcijoms:
1 salotų gūžės
2 keptų vištos šlaunelių arba 1 ketvirčio (galite išsikepti patys orkaitėje arba pirkti jau keptą vištą)
apie 100 g žaliųjų vynuogių
apie 100 g mėlynųjų vynuogių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
pusės citrinos sulčių
tabasko padažo pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
druskos
Gaminimo eiga:
Salotas nuplaukite ir šiek tiek susmulkinkite rankomis.
Vynuoges nuplaukite, perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas. Jei vynuogės be kauliukų, jų galite ir neperpjauti.
Mėsą suskaidykite į maždaug piršto storio pluoštelius.
Viską sudėkite į lėkštę ir paskaninkite druska ir pipirais.
Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis ir tabasko padažu ir šiuo užpilu apšlakstykite salotas.