Pradinis / Receptai / Vištienos salotos su vynuogėmis

Vištienos salotos su vynuogėmis

4 porcijoms:

1 salotų gūžės
2 keptų vištos šlaunelių arba 1 ketvirčio (galite išsikepti patys orkaitėje arba pirkti jau keptą vištą)
apie 100 g žaliųjų vynuogių
apie 100 g mėlynųjų vynuogių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
pusės citrinos sulčių
tabasko padažo pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
druskos

Gaminimo eiga:

Salotas nuplaukite ir šiek tiek susmulkinkite rankomis.

Vynuoges nuplaukite, perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas. Jei vynuogės be kauliukų, jų galite ir neperpjauti.

Mėsą suskaidykite į maždaug piršto storio pluoštelius.

Viską sudėkite į lėkštę ir paskaninkite druska ir pipirais.

Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis ir tabasko padažu ir šiuo užpilu apšlakstykite salotas.

www.isbandytireceptai.com

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rekomenduojami video:

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top