Pradinis / Receptai / Žaliųjų citrinų tortas

Žaliųjų citrinų tortas

Pagrindui reikės:

150 g migdolų
10 šviežių datulių be kauliukų
2 šaukštų lydyto kokosų aliejaus

Pirmajam sluoksniui reikės:

1 pakelio natūralaus tofu
400 ml riebaus kokosų gėrimo (pieno)
30 g kukurūzų krakmolo
20 g bazilikų
2 šaukštų kokosų kremo (sutirštinto kokosų gėrimo)

Antrajam sluoksniui reikės:

6–7 žaliųjų citrinų sulčių
žaliųjų citrinų žievelės (6–7)
400 ml kokosų gėrimo
30 g kukurūzų krakmolo
2 šaukštų kokosų kremo (sutirštinto kokosų gėrimo)

Gaminimo eiga:

Migdolus, datules ir kokosų aliejų sutrinkite maisto smulkintuvu. Tolygiai paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos formos ir dėkite į šaldytuvą. ⠀

Paruoškite pirmąjį sluoksnį: tofu sutrinkite, bazilikus susmulkinkite ir sumaišykite su krakmolu, kokosų gėrimu ir kremu. Masę pakaitinkite, kol pradės tirštėti. Tada nuimkite nuo kaitros, atvėsinkite ir užpilkite ant pagrindo. Dėkite į šaldytuvą.

Paruoškite antrąjį sluoksnį: visus ingredientus sumaišykite ir pakaitinkite, kol pradės tirštėti. Atvėsinkite ir užpilkite ant pirmojo sluoksnio. Tortą laikykite šaldytuve per naktį.

Receptas ir nuotrauka tinklaraščio „Julchiko receptai“ autorės

https://www.instagram.com/julchiko_receptai/

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rekomenduojami video:

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top