Pradinis / Receptai / Žiedinių kopūstų troškinys

Žiedinių kopūstų troškinys

4 porcijoms reikės:

1 žiedinio kopūsto

1 svogūno

1 didelės morkos

1 česnako skiltelės

1 saldžiosios paprikos

1 šaukšto aliejaus

2 šaukštelių rūkytos paprikos miltelių

¼ šaukštelio druskos

400 g maltos mėsos

Žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais ir sudėkite į virtuvinį kombainą. Susmulkinkite. Keptuvėje su aliejumi pakepinkite kubeliais supjaustytus svogūną ir papriką, tarkuotą morką. Kai daržovės suminkštės, dėkite maltą mėsą ir pakepinkite, kol mėsa sušoks į mažus gabaliukus. Dėkite išspaustą česnaką, paprikos miltelius, druską, žiedinį kopūstą, įpilkite ½ stiklinės vandens arba sultinio ir troškinkite, kol skystis susigers (apie 7 min.). Patiekite iš karto.

http://samciouzrasai.blogspot.com

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top