Pradinis / Receptai / Arbūzų ir varškės sūrio užkandis

Arbūzų ir varškės sūrio užkandis

Reikės:

  • 500 g besėklio arbūzo
  • 230 g lietuviško varškės sūrio
  • kelių baziliko lapelių
  • pagal skonį kreminio balzaminio acto
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • žiupsnelio šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Su apvaliu konditeriniu žiedu išspauskite 5 cm storio arbūzo gabalėlius. Dėkite juos į serviravimo lėkštę. Varškės sūrį perpjaukite išilgai pusiau ir išspauskite tokio skersmens gabalėlius, kaip arbūzo. Varškės sūrio gabalėlį uždėkite ant arbūzo. Pašlakstykite aliejumi, pagardinkite pipirais, užpilkite balzaminio acto. Papuoškite baziliko lapeliais.

P. S. Jei neturite konditerinio žiedo, arbūzą galite supjaustyti griežinėliais, kvadratukais ar kubeliais.

http://samciouzrasai.blogspot.com

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top