Pradinis / Receptai / Arbūzų sorbetas

Arbūzų sorbetas

Reikės:

  • 1 puodelio cukraus
  • 1 puodelio vandens
  • 8 puodelių kubeliais supjaustyto arbūzo be sėklų
  • 2 šaukštų citrinos sulčių

Gaminimo eiga:

Nedideliame puode užvirinkite vandenį ir cukrų. Virdami maišykite, kol cukrus ištirps, o tada palikite atvėsti. Maišytuve arba maisto kombaine apdorokite arbūzą dalimis, kol visai jį susmulkinsite. Supilkite gautą masę į didelį dubenį, įmaišykite atvėsintą cukraus sirupą ir citrinos sultis. Viską supilstykite į formeles ir užšaldykite. Po 8 valandų galite mėgautis arbūzų sorbetu.

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top