Reikės:
500 g bulvių virtinukų „gnocchi“
1 nedidelės cukinijos
30 g tarkuoto parmezano
100 g rūkytos kiaulienos šoninės
150 g raudonųjų vyšninių pomidorų
30 g džiovintų pomidorų
20 vnt. mocaleros rutuliukų
druskos, maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga:
Bulvių virtinukus virkite pasūdytame vandenyje 3–4 min. Kai išvirs, nukoškite.
Kepimo indą pašlakstykite aliejumi, sudėkite bulvių virtinukus, nedideliais gabalėliais pjaustytą cukiniją, tarkuotą parmezaną, griežinėliais pjaustytą kiaulienos šoninę, pusiau perpjautus vyšninius pomidorus, smulkiais kubeliais pjaustytus džiovintus pomidorus, sudėkite mocarelos rutuliukus, pagardinkite žiupsneliu druskos, maltais juodaisiais pipirais ir viską atsargiai išmaišykite.
Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 10–15 min., kol patiekalas gražiai pagels.