Reikės:
žiupsnelio džiovintų raudonėlių
žiupsnelio druskos
žiupsnelio džiovintų kmynų miltelių
žiupsnelio džiovintos paprikos miltelių
žiupsnelio juodųjų pipirų
šlakelio alyvuogių aliejaus
kelių skiltelių česnako
½ smulkiai supjaustyto svogūno
1 kg jautienos faršo
kelių šaukštų pomidorų pastos
kelių šaukštų vandens
6–8 didelių tortilijų
3 puodelių virtų ryžių
3 puodelių susmulkintų salotų
1 puodelio konservuotų kukurūzų
1 puodelio pupelių
kelių nuluptų ir kubeliais supjaustytų pomidorų
smulkiai supjaustytų šviežių kalendrų
1 puodelio mėgstamo tarkuoto sūrio
Gaminimo eiga:
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, į keptuvę sudėkite susmulkintą česnaką, svogūną ir viską pakepkite kelias minutes, kol svogūnas šiek tiek paruduos. Tuomet į keptuvę sudėkite jautienos faršą ir viską kelias minutes patroškinkite. Į mėsą suberkite prieskonius, sudėkite pomidorų pastą ir įpilkite kelis šaukštus vandens, viską dar šiek tiek patroškinkite, kol mėsa tinkamai iškeps. Galiausiai į pašildytą tortiliją sudėkite ryžius, mėsą, salotas, kukurūzus, pupeles, svogūną ir pomidorus, viską apibarstykite kalendromis, sūriu ir susukite. Susuktus buritus iš visų pusių pakepkite ant sausos keptuvės. Patiekite su mėgstamu padažu, gvakamole, grietine arba natūraliu jogurtu.