Reikės:
žuvies sultinio,
jūrų gėrybių (kalmarų žiedelių, krevečių, austrių),
bulvių,
vištos krūtinėlės,
morkų,
svogūno,
paprikos,
žirnelių,
saujelės ryžių,
žuvies filė (pavyzdžiui, lydekos).
Gaminimas:
Į žuvies sultinį dedame smulkintas bulves ir verdame. Apkepiname mažais gabalėliais pjaustytą vištos krūtinėlę, tarkuotas morkas, smulkintą svogūną, papriką. Sudedame į sultinį su bulvėmis. Tada beriame žaliųjų žirnelių ir dedame smulkintos žuvies. Beriame ryžių saujelę ir toliau verdame. Prieš pabaigą dedame jūrų gėrybes ir dar paverdame. Beriame prieskonius ir baigiame virti.
Skanu su grietine.
https://www.facebook.com/samciouzrasai/