Pradinis / Receptai / Karamelinis pyragas

Karamelinis pyragas

Reikės:

200 g kambario temperatūros sviesto,
1,5 puodelio rudojo cukraus,
2 a. š. vanilės ekstrakto,
2 kiaušinių,
2,5 puodelio miltų,
1 a. š. kepimo miltelių,
1 puodelio karamelizuoto sutirštinto pieno „Rududu“,
2 a. š. druskos.

Gaminimo eiga:

Sviestą išsukame su cukrumi, įplakame kiaušinius ir vanilę. Įmaišome miltus, kepimo miltelius, druską.

Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, sudedame du trečdalius tešlos ir ją paskirstome po visą kepimo formą. Pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C temperatūros, ir kepame 12 minučių.

Ant šiek tiek pakeptos tešlos šaukštu išdėliojame karamelę ir likusią tešlą. Vėl pašauname į karštą orkaitę ir kepame apie pusvalandį, kol pyrago viršus gražiai paruduoja. Skanaus!

http://g-blogas.lt

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top