Šie keksiukai skiriasi nuo kitų tuo, kad jie kepami su kuskuso kruopomis. Keksiukai minkšti, drėgnoki ir išties skanūs.
200 g miltų
100 g kuskuso
1 kiaušinio
130 g cukraus
1 arb. š. kepimo miltelių
225 ml pieno
100 g sviesto
100 g baltojo šokolado
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus.
Ištirpinkite sviestą. Lengvai išplakite kiaušinį su pienu ir supilkite pravėsusį sviestą. Viską suplakite. Pamažu suberkite sausus produktus, sudėkite smulkintą šokoladą ir viską gerai išmaišykite.
Į keksiukų formeles dėkite popierinius krepšelius ir pripildykite juos tešlos iki ⅔ tūrio.
Kepkite 20 min. 180 °C orkaitėje.