Pradinis / Receptai / Kepti varškėčiai

Kepti varškėčiai

Reikės:

maždaug 700 g 9 proc. riebumo varškės
4 valg. š. cukraus
2 kiaušinių
miltų

Gaminimo eiga:

Varškę ištriname su cukrumi ir kiaušiniais ir beriame miltus (jų reikės tiek, kad tešla labai neliptų prie  rankų, bet nebūtų kieta). Suteikiame varškėčiams norimą formą (aš pagaliukus pamirkiau vandenyje apie 10 min. ir suformavau ant jų varškės masę). Ant silpnos ugnies apkepame keptuvėje iš abiejų pusių. Patiekiame su grietine ir mėgstamomis uogomis ar padažu.

http://oditele.blogspot.com

PALIKTI KOMENTARĄ

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Taip pat skaitykite:

Scroll To Top