Reikės:
kelių šakelių petražolių
2 česnako skiltelių
1 svogūno
200 g pomidorų
1 aitriosios paprikos
1 Chalapos aitriosios paprikos
100 g fetos sūrio
250 g virtų ir išlukštentų krevečių
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
druskos pagal skonį
maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimo eiga:
Keptuvėje su alyvuogių aliejumi pakepinkite smulkintą svogūną, česnaką, aitriąsias paprikas, kol suminkštės. Pomidorus sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir supilkite į keptuvę su daržovėmis. Patroškinkite kelias minutes. Dėkite krevetes ir dar patroškinkite 5 min. Dėkite smulkintas petražoles, paskaninkite druska ir pipirais. Išmaišykite.
Masę supilkite į du indelius, skirtus kepti orkaitėje. Berkite smulkintą fetos sūrį. Kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20 min.