Štai tokią sriubą gamtoje galite pasigaminti ir Jūs!
Reikės:
300 g keptų šašlykų (galima naudoti dešreles, kepta vištieną…)
1 nedidelio kopūsto
4 bulvių
2 morkų
2 saliero kotų
1 saujos žirnelių
3 česnako skiltelių
druskos
šviežiai maltų pipirų
lauro lapų
Gaminimo eiga:
Į puodą pilame vandens (kiekis priklauso nuo to, kokio tirštumo sriubos norėsite), beriame lauro lapus, smulkintas bulves, smulkintą kopūstą ir verdame, kol bulvės suminkštės. Beriame smulkintus salierus, tarkuotas morkas, smulkintus česnakus ir verdame apie 10 min. Sudedame šašlykus ar kitokią keptą (virtą) mėsą, žirnelius ir prieskonius ir dar paverdame kelias minutes.
Prieš tiekdami galite įsidėti grietinės.