Reikės:
6 kiaušinių
400 g sviesto
400 g grietinės
300 g cukraus
3 valg. š. medaus
2 arb. š. sodos
2 arb. š. kepimo miltelių
2 arb. š. meduolinių prieskonių
maždaug 600 g miltų
Gaminimo eiga:
Į kiaušinius berti cukrų, gerai išmaišyti, pilti išlydytą sviestą, dėti grietinę, sumaišytą su soda, medų, berti prieskonius. Išmaišyti. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišyti iki vientisos masės. Kepti grybukų formelėse iš abiejų pusių.
Kotelio glajus: kiaušinio baltymą išplakti su citrinos rūgštimi (ant galo peilio) ir maždaug 1 stikline miltelinio cukraus (priklauso nuo kiaušinio dydžio).
Kepurėlės glajui išlydyti šokolado plytelę ir sumaišyti su 6–8 valg. š. pieno.